De europæiske lande skal dyste 15. og 16. oktober i Tallinn

Arrangørerne af Bocuse d'Or har på baggrund af de aktuelle rejse- og sundhedsforbehold udskudt de europæiske kvalifikationsrunder i Tallinn til d. 15. og 16. oktober 2020. Det danske team er først og fremmest glade for, at konkurrencen bliver gennemført og melder, at de fortsætter træningen ufortrødent i forhold til de nye datoer.


"Vi har været klar til konkurrencen mentalt meget længe, så det er bare en ny udfordring. Som kokke skal vi hele tiden tilpasse os efter sæson, råvarer og situation og få det bedste ud af det, så det er, vi gør. Men det bliver en kort træningsperiode imellem Tallinn og Lyon", siger Ronni Vexøe Mortensen fra træningskøkkenet på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.


Udover den europæiske kvalifikation er også den afrikanske kvalifikation blevet udskudt, og på grund af usikkerheden om deltagerholdenes rejsemuligheder har arrangørerne, IOC, besluttet at annullere Bocuse d'Or Asien-Stillehavet og Bocuse d'Or Americas.


På baggrund af resultaterne ved sidste Bocuse d'Or er lande i de nævnte regioner blevet udvalgt til at deltage i finalen i Lyon i januar måned. Listen med de udvalgte lande kan ses her: www.bocusedor.com


Det er en helt usædvanlig situation, og IOC og hele organisationsteamet understreger, at de i denne svære tid vil gøre deres yderste for at støtte alle lande.EM foregår som planlagt i Tallinn, Estland, men er rykket til 15. og 16. oktober 2020.

40 visninger0 kommentarer

AKADEMIET BOCUSE D'OR DANMARK

  • LinkedIn - Bocuse d'Or Danmark
  • Facebook - Bocuse d'Or Danmark
  • Instagram - Bocuse d'Or Danmark

Fotots på siden er taget af Claes Bech-Poulsen m.fl.