EM bliver uden publikum

De europæiske mesterskaber i Tallinn er blevet udskudt i to omgange, men alt tyder nu på, at konkurrencen vil blive afholdt som planlagt d. 15. og 16. oktober i den estiske hovedstad. Arrangørerne har i samarbejde med de nationale myndigheder skabt rammer for de deltagende hold, som skal igennem coronatests i eget land og ved ankomst til Estland.
Derimod vil det desværre ikke blive muligt for sponsorer, fans, familie osv. at deltage, da konkurrencen denne gang vil blive afviklet uden publikum. Det er Akademiet Bocuse d'Or Danmark selvfølgelig meget kede af, og det bliver unægteligt en anderledes oplevelse uden motiverende kampråb og larm fra lægterne. Vi opfordrer til, at man i stedet følger konkurrencen via livestream på Bocusedor.com samt vores opdateringer på Facebook og Instagram, hvor der også kan heppes!
Danmark dyster på konkurrencens første dag d. 15. oktober med startskud kl. 9.20 og aflevering af konkurrenceretter hhv. kl. 14.20 og kl. 14.55. Præmieceremonien finder sted d. 16. oktober ca. kl. 17.15.56 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AKADEMIET BOCUSE D'OR DANMARK

  • LinkedIn - Bocuse d'Or Danmark
  • Facebook - Bocuse d'Or Danmark
  • Instagram - Bocuse d'Or Danmark

Fotots på siden er taget af Claes Bech-Poulsen m.fl.