Der skal fisk på tallerkenen til EM

Den bundne ingrediens i tallerkenretten ved EM i Tallinn er afrikansk ålemalle (eng: catfish). Det er ikke just en klassiker på de danske middagsborde eller restauranter, men ikke desto mindre er Ronni Mortensen og teamet fortrøstningsfulde og glade for endelig at kende emnerne for begge konkurrenceretter: fad- og tallerkenret.

”Det skulle være en reel og tilforladelig fisk at arbejde med, lidt fed i kødet,” siger Ronni Mortensen, som nu venter på at få råvarerne hjem, så de kan komme i gang med at træne begge retter – også på tid.

”Vi har ventet længe på beskeden om den bundne ingrediens, så vi er mere end klar til at gå i gang med at træne!” siger han.

Tilbehøret til fisken skal bestå af ingredienser fra planteriget (æg og mælkeprodukter er dog accepteret), og fisken må serveres med op til tre saucer. Retten skal præsenteres sammen med fadretten, når EM løber af stablen med et par måneders forsinkelse d. 15. og 16. oktober 2020.

Foto: Stine Christiansen

82 visninger

AKADEMIET BOCUSE D'OR DANMARK

  • LinkedIn - Bocuse d'Or Danmark
  • Facebook - Bocuse d'Or Danmark
  • Instagram - Bocuse d'Or Danmark

Fotots på siden er taget af Claes Bech-Poulsen m.fl.