Ronni Vexøe Mortensen får Rasmus Kofoed som coach

Rasmus Kofoed, Geranium, som også var coach for den seneste Bocuse d'Or-guldvinder, Kenneth Toft-Hansen, har indgået aftale med Akademiet Bocuse d’Or Danmark om endnu en runde som coach for det danske team. Det er vi i Akademiet rigtig glade for og stolte af. Francis Cardenau bliver igen præsident, så det er garvede kapaciteter, der bliver en del af det danske team i 2020-2021.

Ronni Vexøe Mortensen er til daglig souschef på Geranium, som han også tidligere er udlært fra, så han og Rasmus Kofoed har kendt hinanden i mange år – også i Bocuse d’Or-sammenhæng. Ronni Vexøe Mortensen var assistent for Rasmus Kofoed, da han vandt sølv ved Bocuse d'Or i 2007, og han var også en del af teamet omkring Toft-Hansen op til finalen i Lyon i 2019. Det var i den forbindelse, han besluttede sig for at melde sig til den danske udvælgelseskonkurrence. Ronni tager mange styrker med sig ind til konkurrencen, fortæller Rasmus Kofoed:


”Ronni ved, hvad han går ind til, og han står godt imod pres. Generelt er han fokuseret og rolig, hvilket er gode egenskaber ved Bocuse d’Or.”

Ronni Vexøe Mortensens assistent er endnu en Geranium-kok, Sebastian Holberg Svendsgaard. Den første udfordring for det danske team bliver den europæiske kvalifikationsrunde i Tallinn, Estland, d. 28. og 29. maj 2020. Derefter følger finalen i Lyon, Frankrig i januar 2021.Fra venstre: Francis Cardenau, Ronni Vexøe Mortensen, Sebastian Holberg Svendsgaard og Rasmus Kofoed. Foto: Claes Bech-Poulsen.

276 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AKADEMIET BOCUSE D'OR DANMARK

  • LinkedIn - Bocuse d'Or Danmark
  • Facebook - Bocuse d'Or Danmark
  • Instagram - Bocuse d'Or Danmark

Fotots på siden er taget af Claes Bech-Poulsen m.fl.