Vagtler er hovedingrediens til fadretten

Når der skal dystes ved de europæiske mesterskaber til sommer, bliver det med vagtler inklusive lever og hjerte som det såkaldte "hovedemner". Hertil skal holdene tilberede to saucer og tre garniturer. En af garniturerne skal være med vagtelæg, og de to andre skal tilberedes af grøntsager, frø og korn. Ronni Mortensen er glad for meldingen:


”Jeg synes, det er en superfed opgave – men selvfølgelig også svær, fordi det er vigtigt at få helt sprødt skind og samtidig ikke tilberede det fine stykke kød for meget. Men nu glæder vi os bare til at komme i gang med at udvikle vores ret.”


Fadretten skal laves til 14 personer og med 7 vagtler, som skal udbenes før eller efter tilberedning. Der må ikke bruges kaviar eller trøfler. Garniturerne skal have ”et touch af”/

afspejle nationale kulinariske traditioner.


Information om hvilke råvarer, der skal indgå i tallerkenretten kommer i marts måned.


Ronni Mortensen og assistent Sebastian Svendsgaard. Foto: Claes Bech-Poulsen

0 visninger

AKADEMIET BOCUSE D'OR DANMARK

  • LinkedIn - Bocuse d'Or Danmark
  • Facebook - Bocuse d'Or Danmark
  • Instagram - Bocuse d'Or Danmark

Fotots på siden er taget af Claes Bech-Poulsen m.fl.