Bestyrelsen består af et bredt spekter af aktive personer, som alle arbejder frivilligt. Den spænder fra kokke over politikere til en vifte af erfarne erhvervsfolk fra forskellige brancher. Fælles for dem alle er deres passion for at fremme den internationale opmærksomhed og vækst inden for dansk gastronomi. Så meget at de vælger ulønnet at bruge deres fritid på at fremme den.
Mette Gammicchia
Formand
Chef for Marked & Ernæring i Landbrug & Fødevarer. Mette har stor erfaring med branding af fødevarer og gastronomi og har udviklet et stort netværk i fødevarebranchen. Hun har været med i bestyrelsen for Bocuse d’Or Akademiet siden 2016 og har erfaring med fundraising og bestyrelsesarbejde.
Finn Sture Madsen
Kasserer/bestyrelsesmedlem
COO i Danske Shoppingcentre med driftsansvaret for 11 store danske shoppingcentre bla. Lyngby Storcenter og Frederiksberg Centret.
Gennem 15 år havde Finn ansvaret for Tivolis restauranter og gastronomiske profil.
Søren Gade
Bestyrelsesmedlem
Søren Andersen
Bestyrelsesmedlem
Kasper Fogh
Bestyrelsesmedlem
Torben Möger
Bestyrelsesmedlem
Mona Juul
Bestyrelsesmedlem
Folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti. Primært fokus indenfor erhvervs- og klimapolitik.
Mona Juul har arbejdet med mad og madkultur i mange år. Hun har analyseret, skrevet og rådgivet om vaner, traditioner og tendenser – og om hvordan smage, sanser og kultur kommunikeres.
Mona vil arbejde på at "brande Danmarks unikke kompetencer og sikre sammenhæng i værdikæden".
Poul Gorell
Bestyrelsesmedlem
Business Development Manager Zone Europe hos Nestlé Professional.
Poul Gorell arbejder med Bocuse d'Ors sponsor- og partneraktivitet i tæt samarbejde med generalsekretæren og bestyrelsen.
Poul Gorell har støttet Bocuse d'Or Danmark og fulgt kandidaterne i Lyon siden 2011.
Thomas Herman
Bestyrelsesmedlem
Kok, forfatter og medvært i madprogrammer som Masterchef, Thomas Herman har en imponerende baggrund fra flere Michelin-restauranter som køkkenchef på Kong Hans Kælder og sin egen restaurant, Herman.
Herman arbejder med at skabe sublime smagsoplevelser og har vundet talrige priser i kokkekonkurrencer. Hermans ekspertise med den danske Bocuse-kandidater for at skabe enestående smagsoplevelser.
Francis Cardenas
Præsident og jurymedlem for Bocuse d’Or for Danmark
Kok og stolt ejer af AOC Francis Cardenau og Sane Food. Francis Cardenau er en kulinarisk ekspert med en imponerende baggrund og erfaring. Francis kom til Danmark fra Frankrig som ung i 80'erne og har siden drevet anerkendte spisesteder som Kommandanten, Le Sommelier og Mash.
Francis brænder for at støtte og fremme Bocuse d'Or samt inspirere den kommende generation af kokke. Hans dedikation gastronomien har ført til talrige priser og anerkendelser, og hans ekspertise er værdsat blandt danske Bocuse-kandidater.
Udover sin kulinariske karriere driver Francis en gård med et lille landbrug. Han betegner sig selv som en passioneret madnørd med stor respekt for biodiversitet.
Tine Skriver
Sekretariat
Ulla Trolle
Generalsekretær