Bestyrelsen består af et bredt spekter af aktive personer, som alle arbejder frivilligt. Den spænder fra kokke over politikere til en vifte af erfarne erhvervsfolk fra forskellige brancher. Fælles for dem alle er deres passion for at fremme den internationale opmærksomhed og vækst inden for dansk gastronomi. Så meget at de vælger ulønnet at bruge deres fritid på at fremme den.

firstBoxImage

Mette Gammicchia

Formand

Chef for Marked & Ernæring i Landbrug & Fødevarer. Mette har stor erfaring med branding af fødevarer og gastronomi og har udviklet et stort netværk i fødevarebranchen. Hun har været med i bestyrelsen for Bocuse d’Or Akademiet siden 2016 og har erfaring med fundraising og bestyrelsesarbejde.

secondBoxImage

Finn Sture Madsen

Kasserer/bestyrelsesmedlem

COO i Danske Shoppingcentre med driftsansvaret for 11 store danske shoppingcentre bla. Lyngby Storcenter og Frederiksberg Centret.

Gennem 15 år havde Finn ansvaret for Tivolis restauranter og gastronomiske profil.

thirdBoxImage

Søren Gade

Bestyrelsesmedlem

 

firstBoxImage

Søren Andersen

Bestyrelsesmedlem

 

secondBoxImage

Kasper Fogh

Bestyrelsesmedlem

thirdBoxImage

Torben Möger

Bestyrelsesmedlem

firstBoxImage

Mona Juul

Bestyrelsesmedlem

Folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti. Primært fokus indenfor erhvervs- og klimapolitik.

Mona Juul har arbejdet med mad og madkultur i mange år. Hun har analyseret, skrevet og rådgivet om vaner, traditioner og tendenser – og om hvordan smage, sanser og kultur kommunikeres.

Mona vil arbejde på at "brande Danmarks unikke kompetencer og sikre sammenhæng i værdikæden".  

secondBoxImage

Poul Gorell

Bestyrelsesmedlem

Business Development Manager Zone Europe hos Nestlé Professional.

Poul Gorell arbejder med Bocuse d'Ors sponsor- og partneraktivitet i tæt samarbejde med generalsekretæren og bestyrelsen. 

Poul Gorell har støttet Bocuse d'Or Danmark og fulgt kandidaterne i Lyon siden 2011.

 

thirdBoxImage

Thomas Herman

Bestyrelsesmedlem

Kok, forfatter og medvært i madprogrammer som Masterchef, Thomas Herman har en imponerende baggrund fra flere Michelin-restauranter som køkkenchef på Kong Hans Kælder og sin egen restaurant, Herman.

Herman arbejder med at skabe sublime smagsoplevelser og har vundet talrige priser i kokkekonkurrencer. Hermans ekspertise med den danske Bocuse-kandidater for at skabe enestående smagsoplevelser.

firstBoxImage

Francis Cardenas

Præsident og jurymedlem for Bocuse d’Or for Danmark

Kok og stolt ejer af AOC Francis Cardenau og Sane Food. Francis Cardenau er en kulinarisk ekspert med en imponerende baggrund og erfaring. Francis kom til Danmark fra Frankrig som ung i 80'erne og har siden drevet anerkendte spisesteder som Kommandanten, Le Sommelier og Mash.

Francis brænder for at støtte og fremme Bocuse d'Or samt inspirere den kommende generation af kokke. Hans dedikation gastronomien har ført til talrige priser og anerkendelser, og hans ekspertise er værdsat blandt danske Bocuse-kandidater.

Udover sin kulinariske karriere driver Francis en gård med et lille landbrug. Han betegner sig selv som en passioneret madnørd med stor respekt for biodiversitet.

secondBoxImage

Tine Skriver

Sekretariat

thirdBoxImage

Ulla Trolle

Generalsekretær