Sebastian Holberg Svendsgaard er den danske Bocuse d’Or kandidat.

Sebastian har arbejdet på anerkendte restauranter som Babette, Geranium, "Dining by Jyrk", og har en stærk forståelse for Bocuse d’Or. Sebastian stiller nemlig op til konkurrencen for anden gang. Første gang var i 2021, som sølvvinder og commis for Ronni Mortensen. Han var også en trofast hjælper under både Kenneth Toft-Hansens og Brian Mark Hansens kandidaturer.

Phillip Nilsen er Sebastians commis. Han kommer fra TreeTop i Vejle og er også en del af kokkelandsholdet.

Ronni Mortensen fra Geranium er coach for teamet og vil være en værdifuld mentor for Sebastian og Phillip. Med sin erfaring og ekspertise bidrager Ronni til deres træning og forberedelse til Bocuse d’Or.

Francis Cardenau har været præsident for Bocuse d’Or Danmark i mange år, men nu har han også titlen som jurymedlem.
Francis skal bedømme retterne under konkurrencen sammen med de andre landes dommere.

Sebastian og Phillip har også tre dygtige hjælpere ved deres side i køkkenet. Jacob Rasmussen og Mathias Lynghamar fra Vejrø samt Olivia Jensen bringer deres unikke færdigheder, erfaringer og støtte.

Vores sponsorer

Hos Akademiet Bocuse d’Or Danmark er vi helt og aldeles afhængige af vores sponsorer, som bakker op om vores arbejde og derigennem gør det muligt for Danmark overhovedet at deltage i en så prestigefyldt konkurrence som Bocuse d’Or. Sponsorlisten opdateres løbende. Uden støtte fra vores fantastiske sponsorer, havde vi nok aldrig fået guldsmag i munden – støt dem alt det I kan.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo